BURSA / YILDIRIM - Şeh.Kurmay Binb.Ufuk Bülent Yavuz İlkokulu

Haz

3-D Sınıfı "Wonders Of Web Projesi" tamamlamış olup. Öğretmen, öğrenci ve velilere son değerlendirme anketi yapıldı. Yapılan anketin sonuçları;

May

Türk Milleti'nin kurtuluşu ve bağımsızlığı için en önemli adımlardan biri olan Mustafa Kemal'in Samsun'a çıkışının 102. yılı kutlu olsun.

May

1-C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Aybeniz Topal koordineliğinde yürüttükleri "Düşündüren Etkinlikler Yapıyorum" eTwinning projesini tamamladılar.

May

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü 4. Sınıf Ünite Çalışma Fasikülleri

May

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğümüzün  "Öğretmenler Çocuklar İçin Söylüyor" projesi kapsamında öğretmenlerimiz, Bursa'nın eşsiz görüntüleri eşliğinde yöremize ait "Bahçede Erik Dalı" türküsünü öğrenciler için seslendirdi.

Nis

Okulumuz öğretmen ve yöneticileri 24 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 17.00'da online olarak "Afet Farkındalık Eitimi"ne katılmıştır.

Nis

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını  23 Nisan 2021 Cuma günü evlerde öğrencilerin ve velilerin katılımıyla coşkuyla kutladık.

Haz

Hıdır Ellez nedeniyle okulumuzda 03 Mayıs 2019 Cuma günü çeşitli etkinlikler düzenlendi.