BURSA / YILDIRIM - Şeh.Kurmay Binb.Ufuk Bülent Yavuz İlkokulu

Ock

OKULUMUZDA 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLK DÖNEMİ TAMAMLANARAK KARNELER DAĞITILDI. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER İYİ TATİLLER DİLERİZ.

Ock

OKULUMUZ 1/D SINIFI OKUMAYA GEÇTİKLERİ İÇİN SINIF ÖĞRETMENİMİZ AYNUR KAYA ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE OKUMA BAYRAMI PROGRAMI DÜZENLEDİLER. ÖĞRENCİLERİMİZE MADALYARINI OKUL MÜDÜRÜMÜZ MAŞUK SAMİ VE MÜDÜR YARDIMCILARI TARAFINDAN VERİDİ.

Ock

OKULUMUZDA DİLİMİZİN ZENGİNKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA  ÖĞR. GÖREVLİSİ NİLÜFER İNCEMAN AKGÜN TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE ETKİLİŞİMLİ MASALLAR ANLATILDI.

Ock

Okulumuzda Yürütülen Temiz Okulum Projesi  Kapsamında 2. Hafta Kupa ve Temizlik Sertifikası Kazanan Sınıflarımız Ödüllerini Okul Müdürü Maşuk SAMİ tarafından aldılar.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ KAPSAMINDA 4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK ETKİLEŞİMLİ MASAL ATÖLYESİ  OKULUMUZDA 16/01/2024 TARİHİNDE YAPILACAKTIR.

Dilimizin zenginlikleri projesi

Bilen oturur etkinliği

Dünya Çorba Günü Kapsamında Yapılan Çorba Etkinliği

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA UZMAN MASAL ANLATICISI TARAFINDAN NASRETTTİN HOCA MASALLARI ANLATILDI.

Ock

Okulumuzda Yürütülen Temiz Okulum Projesi  Kapsamında Kupa ve Temzilik Sertifikası Kazanan Sınıflarımız Ödüllerini Okul Müdürü Maşuk SAMİ tarafından aldılar.

Ara

OKULUMUZ REHBERLİK ÖĞRETMENİ TARAFINDAN VELİLERİMİZE YÖNELİK AİLE İÇİ İLETİŞİM SEMİNERİ VERİLDİ.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIF VE ANASINIFLARIMIZ 4 EYLÜL PAZARTESİNİ GÜNÜ AÇILIYOR.

Ock

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Uludağ Üniversitesi Öğrenci Temsilciliği olarak, her yıl okullara giderek düzenledikleri BGT (BİLİNÇLİ GIDA TÜKETİMİ) sunumlarını gerçekleştirdiler.

Ara

Okulumuz kütüphanesi düzenlenerek açılışı yapıldı.

29 Ekim 2021 Cuma günü Cumhuriyetin 98. yıldönümünü coşkuyla kutladık

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası coşku ile kutlandı.