BURSA / YILDIRIM - Şeh.Kurmay Binb.Ufuk Bülent Yavuz İlkokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKU İLE KUTLANDI

Nis

ANASINIFLARIMIZ C VE D ŞUBELERİ YÜZYÜZE 100 OYUN PROJESİ KAPSAMINDA ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRDİ

Nis

ANASINIFI C VE D  ŞUBESİ ÖĞRENCİLERİMİZ MAHALLEMİZDE BULUNAN PTT ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİLER.

AKRAN ZORBALIĞI Veli Semineri

Okulumuz Psikolojik Danışmanları Merve AKBULUT ve Ebru BÜYÜK tarafından velilerimize “Akran Zorbalığı” konulu veli semineri yapılmış ve bilgilendirme broşürü dağıtılmıştır.

Mrt

OKULUMUZDA 21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ KAPSAMINDA RENKLİ ÇORAPLARLA BU GÜNE DİKKAT ÇEKİLDİ.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle 18 Mart 2024 tarihinde Okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda Yürütülen Temiz Okulum Projesi  Kapsamında Kupa ve Temzilik Sertifikası Kazanan Sınıflarımız Ödüllerini Okul Müdürü Maşuk SAMİ tarafından aldılar.

Mrt

OKULUMUZDA GÖREV YAPAN KADIN ÖĞRETMENLERİMİZİN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADIK.

Mrt

OKULUMUZ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZLE SİNEMA VE OYUN PARKINA GİTTİK.

Mrt

“Çocuklarda Sınır Koyma Semineri”

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından ilkokul ve ortaokul velilerimize “Çocuklarda Sınır Koyma” konulu seminer gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okulumuz Anasınıfıı Öğrencileri Okul Bahçemizde Ağaç Dikme Etkinliği Gerçekleştirdiler.

Şbt

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu kapsamında okul öncesi öğrencilerimiz 'yağ satarım bal satarım'  oyununu  oynadılar.

Ock

OKULUMUZDA 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLK DÖNEMİ TAMAMLANARAK KARNELER DAĞITILDI. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER İYİ TATİLLER DİLERİZ.